Ochrana osobních údajů

 Zásady práce s vašimi údaji

  

Jsme společnost CHEM-WELD ROUDNICE s.r.o, Žižkova 710, 41301 Roudnice nad Labem

IČO 47783303, zapsaná k KS v Ústí n.L. C/4043

 

Provozujeme e-shop na webových stránkách eshop.chemweld.cz

 

Pro poskytování našich služeb a prodej zboží a provoz našich webových stránek zpracováváme některé osobní údaje.

 

Zpracování osobních údajů upravuje zejména nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679 ze dne 27. dubna 2016 o ochraně fyzických sobo v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) („GDPR“)

 

I.                   Zpracování osobních údajů

 

  1. Zpracování osobních údajů v případě použití kontaktního formuláře

 

Pokud poptáváte naše produkty a služby, budeme pracovat s vašimi kontaktními údaji, které nám sdělíte, hlavně prostřednictvím poptávkového formuláře. Jsou to nejčastěji jméno, příjmení, e-mail, telefonní číslo, vaše požadavky ohledně našich produktů a služeb, případně další údaje, které nám v poptávce vyplníte nebo nám je v rámci další domluvy předáte.

     

      Z jakého důvodu?

               Kontaktujeme vás přes ně pro další domluvu ohledně zboží nebo služeb.

 

               Na základě jakého právního důvodu?

Jedná se o zpracování na základě čl. 6 odst. 1 písm. b) GDPR – jednání o smlouvě, resp. provedení opatření před uzavřením smlouvy na vaši žádost.

 

               Jak dlouho budeme osobní údaje zpracovávat?

Pokud nenavážeme další spolupráci, vaše data budeme zpracovávat nejdéle 3 roky od naší poslední komunikace.

 

  1. Zpracování osobních údajů v případě nákupu

Pokud u nás nakoupíte, budeme pracovat s údaji, které nám vyplníte. Jsou to hlavně fakturační údaje: jméno, příjmení, adresa, email, telefonní číslo.

 

      Z jakého důvodu?

Osobní údaje potřebujeme zpracovat, abychom splnili naši smlouvu – dodali vám naše zboží nebo služby. Přes kontaktní údaje s vámi budeme také komunikovat ohledně stavu vaší objednávky, případně ohledně reklamací nebo vašich dotazů.

 

Osobní údaje budeme dále zpracovávat pro splnění našich povinností, které nám plynou ze zákona (hlavně pro účetní a daňové účely, případně pro vyřízení reklamací anebo ověření věku u zboží kde je tato informace požadována zákonem.

 

                Na základě jakého právního důvodu osobní údaje zpracováváme?

Jedná se o zpracování na základě čl. 6 odst. 1 písm. b) GDPR – plnění smlouvy a čl. 6 odst. 1 písm. c) GDPR – plnění naší právní povinnosti.

 

 

                Jak dlouho budeme osobní údaje zpracovávat?

Po dobu plnění naší služby a poté 10 let od posledního poskytnutí takové služby nebo dodání zboží.

 

  1. Newslettery (obchodní sdělení)

 

Pokud jste nakupující zákazník a nezakázali jste nám to při nákupu, použijeme vaši e-mailovou adresu pro rozesílku našich novinek.

 

                Na základě jakého právního důvodu?

Umožňuje nám to ust. § 7 odst. 3 zákona č. 480/2004 Sb., o některých službách informační společnosti, pokud jste nám to při nákupu nezakázali.

 

                Jak dlouho budeme osobní údaje zpracovávat?

 

1 rok od vašeho posledního nákupu. Z rozesílky se můžete kdykoliv odhlásit prostřednictvím e-mailu nebo nás kontaktujte na e-mailu: info@chemweld.cz

 

II.                 Kdo se k datům dostane?

 

Vaše data zůstanou u nás. Přesto pro nás pracují některé společnosti nebo jiné osoby, které se k datům dostanou proto, že nám pomáhají s chodem našeho e-shopu. Jsou to:

  • společnosti podílející se na zajištění plateb
  • poskytovatelé e-shopu a doplňků, které v rámci e-shopu využíváme
  • společnosti podílející se na expedici zboží
  • společnosti podílející se na expedici plateb
  • poskytovatel e-mailingové služby
  • společnosti podílející se na vedení účetnictví
  • případně další, pokud se na nich domluvíme v rámci spolupráce

 

Osobní údaje zpracováváme pouze na území Evropské unie.

 

III.              Co byste dál měli vědět

 

V naší společnosti nemáme jmenovaného pověřence pro ochranu osobních údajů.

 

V naší společnosti nedochází k rozhodování na základě automatického zpracování či profilování.

 

Pokud byste měli k osobním údajům otázky, kontaktujte nás na e-mailové adrese info@chemweld.cz, nebo zavolejte na tel. č.+420725062600.

 

IV.             Používání souborů cookies

 

Cookies jsou textové soubory obsahující malé množství informací, které se při návštěvě našich webových stránek stahují do Vašeho zařízení. Soubory cookies se následně při každé další návštěvě odesílají zpět na webovou stránku nebo jinou webovou stránku, která je rozpozná. 

 

Soubory cookies plní různé úlohy, například umožňují efektivní navigaci mezi webovými stránkami, zapamatování si Vašich preferencí a celkově zlepšují zkušenost uživatele. Dokážou také zajistit, aby reklamy zobrazované on-line byly lépe přizpůsobené Vaší osobě a Vaším zájmům.

 

Na webových stránkách používáme následující cookies:

  • Nezbytné cookies: jsou zapotřebí k provozu webových stránek, umožňují například přihlásit se do zabezpečených částí stránek a další základní funkčnosti stránek. Tato kategorie cookies se nedá zakázat.
  • Analytické/statistické cookies: umožňují nám například rozpoznat a zjistit počet návštěvníků a sledovat, jak naši návštěvníci používají webové stránky. Pomáhají nám zlepšovat způsob, jakým stránky fungují, například tak, že umožňují uživatelům snadno najít to, co hledají. Tyto soubory spouštíme pouze s Vaším předchozím souhlasem.
  • Reklamní cookies: používají se ke sledování preferencí a umožňují zobrazit reklamu a další obsah, které nejlépe odpovídají vašemu zájmu a online chování. Tyto soubory spouštíme pouze s Vaším předchozím souhlasem.

 

Upozorňujeme, že třetí strany (včetně např. poskytovatelů externích služeb) mohou rovněž používat cookies a/nebo přistupovat k údajům shromažďovaným cookies na webových stránkách.

 

Používané soubory cookies:

Google analytics

Doba trvání

Účel o popis cookies

_ga

2 roky

Používá se k rozlišení uživatelů.

_gid

24 hodin

Používá se k rozlišení uživatelů.

_ga_<container-id>

2 roky

Používá se k zachování stavu relace.

_gac_gb_<container-id>

90 dní

Obsahuje informace související s kampaní. Pokud jste propojili své účty Google Analytics a Google Ads, značky konverzí webu Google Ads budou tento soubor cookie číst, pokud se neodhlásíte. 

_gat

1 minuta

Používá se k omezení rychlosti požadavků. Pokud je služba Google Analytics implementována prostřednictvím Správce značek Google, bude tento soubor cookie pojmenován ._dc_gtm_<property- id>

AMP_TOKEN

30 sekund až 1 rok

Obsahuje token, který lze použít k načtení Client ID ze služby AMP Client ID. Další možné hodnoty označují opt-out, inflight request nebo chybu při získávání Client ID ze služby AMP Client ID.

_gac_<property-id>

90 dní

Obsahuje informace související s kampaní pro uživatele. Pokud jste propojili své účty Google Analytics a Google Ads, značky konverzí webu Google Ads budou tento soubor cookie číst, pokud se neodhlásíte.

__utma

2 roky od nastavení/aktualizace

Používá se k rozlišení uživatelů a relací. Soubor cookie se vytvoří při spuštění knihovny javascriptu a neexistují žádné existující soubory cookie __utma. Soubor cookie se aktualizuje pokaždé, když jsou data odeslána do Google Analytics.

__utmt

10 minut

Používá se k omezení rychlosti požadavků.

__utmb

30 minut od nastavení/aktualizace

Používá se k určení nových relací/návštěv. Soubor cookie se vytvoří při spuštění knihovny javascriptu a neexistují žádné existující soubory cookie __utmb. Soubor cookie se aktualizuje pokaždé, když jsou data odeslána do Google Analytics.

__utmc

Konec relace prohlížeče

Nepoužívá se v ga.js. Nastaveno pro interoperabilitu s urchin.js. Historicky tento soubor cookie fungoval ve spojení s tímto souborem cookie a zjišťoval, zda byl uživatel v nové relaci/návštěvě.__utmb

__utmz

6 měsíců od nastavení/aktualizace

Ukládá zdroj návštěvnosti nebo kampaň, která vysvětluje, jak se uživatel dostal na váš web. Soubor cookie se vytvoří při spuštění knihovny javascriptu a aktualizuje se pokaždé, když jsou data odeslána do Google Analytics.

__utmv

2 roky od nastavení/aktualizace

Slouží k ukládání dat vlastních proměnných na úrovni návštěvníka. Tento soubor cookie se vytvoří, když vývojář použije metodu s vlastní proměnnou na úrovni návštěvníka. Tento soubor cookie byl také použit pro zastaralou metodu. Soubor cookie se aktualizuje pokaždé, když jsou data odeslána do Google Analytics. _setCustomVar_setVar

__utmx

18 měsíců

Používá se k určení zahrnutí uživatele do experimentu.

__utmxx

18 měsíců

Používá se k určení konce platnosti experimentů, do kterých byl uživatel zařazen.

_gaexp

Závisí na délce experimentu, ale obvykle 90 dní.

Používá se k určení zařazení uživatele do experimentu a vypršení platnosti experimentů, do kterých byl uživatel zařazen.

_opt_awcid

24 hodin

Používá se pro kampaně namapované na čísla zákazníků Google Ads.

_opt_awmid

24 hodin

Používá se pro kampaně namapované na ID kampaní Google Ads.

_opt_awgid

24 hodin

Používá se pro kampaně namapované na ID reklamních sestav Google Ads

_opt_awkid

24 hodin

Používá se pro kampaně namapované na ID kritéria Google Ads

_opt_utmc

24 hodin

Ukládá poslední parametr dotazu.utm_campaign

_opt_expid

10 sekund

Tento soubor cookie se vytvoří při spuštění experimentu s přesměrováním. Ukládá ID experimentu, ID varianty a referrer na stránku, která je přesměrována.

 

Další informace o cookies a jejich aktuální seznam naleznete prostřednictvím jednotlivých internetových prohlížečů, nejčastěji v položce Nástroje pro vývojáře.

 

Souhlas může být vyjádřen prostřednictvím zaškrtávacího políčka obsaženého v tzv. cookie liště. Soubory cookies můžete i následně v nastavení svého internetového prohlížeče odmítnout, nebo si nastavit užívání jen některých.

 

Další informace o správě cookies v jednotlivých prohlížečích naleznete na následujících odkazech:

 

 

V.                Vaše práva v souvislosti se zpracováním osobních údajů

 

 

Nařízení GDPR vám dává mimo jiné právo obrátit se na nás a chtít informace, jaké vaše osobní údaje zpracováváme, vyžádat si u nás přístup k těmto údajům a nechat je aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení zpracování, můžete požadovat kopii zpracovávaných osobních údajů, požadovat po nás v určitých situacích výmaz osobních údajů a v určitých případech máte právo na jejich přenositelnost. Proti zpracování na základě oprávněného zájmu lze vznést námitku.

 

Pokud si myslíte, že s daty nenakládáme správně, máte právo podat stížnost u Úřadu pro ochranu osobních údajů, případně se se svými nároky obrátit na soud.

 

Tyto podmínky jsou účinné od 1.1.2022

 

 

Nastavení cookies

Používáme cookies, abychom Vám umožnili pohodlné prohlížení webu a díky analýze provozu webu neustále zlepšovali jeho funkce, výkon a použitelnost

Nezbytné (vždy aktivní nelze vypnout)
Tyto cookies jsou potřeba, aby web fungoval správně
Analytické
Pomáhají nám pochopit, jak web používáte. S jejich pomocí ho můžeme zlepšovat
Profilující (marketingové)
Díky těmto cookies vám můžeme zobrazovat relevantní obsah a reklamy, které pro vás mohou být zajímavé a užitečné