Návarová elektroda, třískově obrobitelná, CHEM-WELD 3600

Kód: 3600325KS 3600325 3600325KR 3600400KS 3600400 Zvolte variantu
34,40 Kč / ks 781 Kč / kg 3 905 Kč / krabička 53,10 Kč / ks 781 Kč / kg od 34,40 Kč / ks 41,62 Kč včetně DPH 945,01 Kč včetně DPH 4 725,05 Kč včetně DPH 64,25 Kč včetně DPH 945,01 Kč včetně DPH od 41,62 Kč včetně DPH
Skladem. Objednávku do 12.h vyřídíme tento den (92 ks) Skladem. Objednávku do 12.h vyřídíme tento den (4,06 kg) 14-30 dní / na objednávku Skladem. Objednávku do 12.h vyřídíme tento den (47 ks) Skladem. Objednávku do 12.h vyřídíme tento den (3,232 kg) Zvolte variantu
Průměr
Balení
Zvolená varianta není k dispozici. Reset vybraných parametrů.
Můžeme doručit do:
29.5.2024 29.5.2024 4.6.2024 29.5.2024 29.5.2024 Zvolte variantu

Detailní informace

Detailní popis produktu

CHEM-WELD 3600

Elektroda se střední tvrdostí a tažností

DIN 8555: E 1 UM 300

EN 14700: E Fe 1

Obal: bazický

Svařovací  proud: = +

Svařovací polohy: PA, PB, PF

 

Typické chemické složení svarového  kovu  [%]:

Bazická obalená elektroda se střední tvrdostí a tažností pro navařování dílů vystavených tření a rázům. Svarový kov je třískově opracovatelný. Návaryjsou možné bez mezivrstev. Také jako návarová vrstva na kolejnice svařené elektrodou CHEM-WELD 7018, nebo 7200. Použití: navařování na kolové věnce, ráfky, úderníky, kolejnice, pojízdné kladky, spojky, bubnové brzdy, lanové kladky, kolejnice, atd.

C

Cr

Mn

0,18

1,2

1,5

Mechanické vlastnosti svarového  kovu:

Tvrdost   [HB]

280 - 330

Sušení: 1 hod při 400°C

Průměr  [mm]

Délka  [mm]

Balení  [kg]

Svář. proud [A]

2,50

300

4,0

70-90

3,25

350

5,0

120-140

4,00

450

5,0

160-180

5,00

450

5,0

180-220

6,00

450

5,4

230-270

 

Doplňkové parametry

Kategorie: TVRDONÁVARY
opotřebení kov-kov: opotřebení kov-kov
tvrdonávar: tvrdonávar
Tvrdost: 25-52 HRC

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

5
2x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole: